Szponzor futás


Egy héten belül Világkörüli Maratonfutást rendezünk, az idő eljött!

Vegyél részt! Együtt a Waldorf100 csapattal, ezúton hívunk minden Waldorf-iskolát, hogy szervezzenek SZPONZOR FUTÁST saját iskolájukban! Fussatok el egy másik iskolához vagy végezzetek bármilyen általatok kitalált sporttevékenységet!

A Világkörüli Maraton mint egyfajta közös visszaszámlálás a berlini Tempodromban tartandó Waldorf Világfesztivál előtt 10 nappal – 2019. szeptember 9-én – kezdődik és ugyanakkor ér véget, amikor a német iskolák staféta futása zárul majd le 2019. szeptember 19-én. Az adományok az “Education needs nourishment” kezdeményezés számára kerülnek gyűjtésre, akiknek célja az, hogy minden gyermek számára iskolai étkezést biztosítsanak.

Regisztrálj most:: www.waldorf-one-world.org (NEW: World Map)

Egy hét (6 nap) túlságosan kevés a szervezésre? A SZPONZOR FUTÁS helyett más sportesemény vagy gyűjtőakció is szervezhető, mint például árusító standok felállítása, adománykoncertek , stb.

A lényeg: együtt, szimultán aktivitást szeretnénk a világ sok helyén egyszerre, egyesített erőkkel, a szolidaritás egy erőteljes jelét felmutatva!

Tudósítani fogunk akcióitokról a Facebook-on élőben a @waldorf100 @waldorfoneworld oldalon! Küldjetek nekünk képeket, videókat és információt vagy posztjaitok linkjét. Ez az egyetlen mód, ahogyan láthatóvá tesszük az a különleges eseményt!!!

Ez túlságosan közeli időpont számotokra?! Nem probléma: Még mindig ünnepeljük az egész évet WOW évként! Adománygyűjtő kampányotokat az év végéig szervezhetitek! Mivel ez évfordulós kampány, örömmel fogadnánk minden Waldorf-iskola részvételét!

Nevelőművészet – A tanítás metodikája és a nevelés életfeltételei

Register now until end of the year

Boldogan áll rendelkezésre és válaszol a feltett kérdésekre a  +49 (0)30 617026 -32 számon vagy SKYPE hívás útján,

Jana-Nita Raker

Berlinből

Az angol nyelvű csatolmányokat itt találjátok:

Register for 2019

 Initiative “Education needs nourishment”

 How to organize a sponsored run?A projekt szervezője:
WOW

Időpont:
2019.09.09. - 2019.09.19.

Helyszín:
Magyar Waldorf Szövetség
1075 Budapest, Asbóth u. 17.

Térkép betöltése...