Waldorfeszt


A Waldorfeszt egy alulról szerveződő, többnapos, szabadtéri fesztivál, amely mindenki számára látogatható. Célunk egy olyan kulturális tér teremtése, ahol bemutatkozhatnak fiatal művészek, civil szervezetek, ahol eszmét cserélhet bárki, mindezt szabadon, nyugodtan, egy békés környezetben.

A Waldorfeszt programjának magját civil, kézműves, zenei, irodalmi, színházi és egyéb alkotói közösségek, művészek alkotják. Arra törekszünk, hogy segítsünk, ismeretet terjesszünk, kapcsolódjunk a természethez és védjük a környezetet a szórakozás, táncolás megélése mellett.

A fesztivált önkéntesen, a tanulmányaink és a munka mellett szabadidőnkben szervezzük,  idén már hetedik alkalommal.

Programkoncepció

 A művészet rengeteg ága megtalálható a Waldorfeszten. Olyan programokat szervezünk, amik lehetővé teszik, hogy a fiatalság mellett az idősebbek és a családok számára is izgalmas legyen a fesztivál.

Idén 100 éves a Waldorf, és szeretnénk, ha ez visszatükröződne a programjainkból is. Egy olyan kulturális teret valósítunk meg, ahol kiállítások, beszélgetések, zenészek foglalkoznak a Waldorffal, annak történetével, miértjével, módszereivel, és azt gondoljuk, hogy ez izgalmas lehet mindenki számára.

Kapcsolat:

 

Beindítjuk a nyarat! 🙂

 A projekt szervezője:
Rügy Egyesület

Időpont:
2019.06.07. - 2019.06.10.

Helyszín:
Zebegény, Szőnyi Tábor
2627 Zebegény, 2627 Zebegény, Bartóky út 7.

Térkép betöltése...